Egy tortaforma alját béleljünk ki folpack fóliával. A
majonéz keverjük el a kefirrel, a
mustárral és a fűszerekkel. A répát, a
zellert és gyökeret vágjuk kockára, és a bor
sóval együtt
sós
vízben főzzük pár percig. Az
almát és az
uborkáz kockázzuk fel. A mártásba keverjük bele az
almát, az
uborkát, a főtt
burgonyát, a
hagymát, és a főtt zöldségeket. Keverjük össze, és tegyük a hűtőbe. A
zselatinra öntsünk 1 dl
tejet, pár percig áztassuk, és kevergetve oldjuk folyósra. A langyos
zselatint keverjük bele a
salátába, majd az egészet tegyük a tortaformába. Hűtőben fél napig dermesszük. Cikkekre szeletelve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>