A tűzhelyre állítható füstölőt helyezünk, aminek a közepére beletesszük a faforgácsot. Az elterelő edénnyel lefedjük, és a rácsot rátesszük. Az osztrig
Távolítsuk el a homár belsőségeit. Szedjük ki a farkából a húst, és daraboljuk fel. Ollókból és lábakból szedjük ki a húst, és daraboljuk fel. Keverjük
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A garnélarákot citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A vajat megmelegítjük, a garnélarákot meghem
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát a páncéljából kiszedjük, citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A vajat megmelegí
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát a páncéljából kiszedjük, citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A homárt tűzáll
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát a páncéljából kiszedjük, citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A homárt tűzáll
A kagylókat addig főzzük, amíg kinyílnak, majd a főzőléhez keverjük a gint, a bort és a citromlevet, és fél órára a mélyhűtőbe tesszük. Eközben a felka
Ugrás a lap tetejére >>