Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a garnélát, és hagyjuk benne pácolódni
A halenyvet beáztatjuk, az alkoholokat pedig összekeverjük fél liter narancslével. A maradékot melegíteni kezdjük, hozzáadjuk a cukrot, a citrusok reszelt héjá
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a konyakot, a paradicsompürét és néhány csepp tabascot. Ezután a felaprózott metélőhagyma felét és a garnélákat a sz
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A rákokat, az osztrigát, és a fé
A kukoricát engedjük ki, szűrjük le, majd dolgozzuk össze a paradicsomszósz háromnegyed részével, a rákhússal, 15 deka sajttal és a felkockázott chilivel. A
A rákhúst, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk belől
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 271 kcal/1142 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen
A rákot megfőzzük, megtisztítjuk, majd húsát összetörjük. Vajon megpirítjuk, majd kevés főzőlevet öntünk hozzá, 20 percig forraljuk, és leszűrjük. Leh
Ugrás a lap tetejére >>