A mártást egy méretes zacskóba töltjük. A rákokat, a paradicsomot, a zöldborsót és a hagymát beletesszük, lezárjuk és jól összerázzuk. 30 percre hűtőb
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát és az egész tojást egy turmixgépben krémesre keverjük. Amí
Mártás:
2 kiskanál thai vörös currykrém, 3 dl kókusztej, 10 dkg darabos mogyoróvaj, 1 kiskanál tamarindkrém, vagy frissen csavart citromlé, 3 dkg finomra apr
A garnélákat fokhagymás, petrezselymes vajon megpirítjuk, majd konyakor locsolunk rá, melyet a borral eloltunk. Ízlés szerint sózzuk, majd 5-6 perc alatt készre
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. Az osztrigát hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverék
Fogunk egy lábost, beletesszük a poliphúst és a babérlevelet, majd felöntjük vízzel, és az egészet puhára főzzük. Ezután leöblítjük, feldaraboljuk, és c
Fogunk egy lábost, beletesszük a poliphúst és a babérlevelet, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Eközben egy salátástálban összekeverjük a félbev
A felhevített zöldségleveshez adjuk hozzá a bort és a kakukkfüvet, majd pároljuk meg benne a polip csápjait. Ezután vegyük ki, csöpögtessük le, szeleteljük
Ugrás a lap tetejére >>