Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A homárokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg pir
A kagylókat hideg vízben megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Gőz fölé tesszük, majd amikor kinyíltak a levüket félretesszük. A hagymát és a fokhagymát fino
Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a tárkonyt beleszórjuk, és felforraljuk. A k
A párolóedényt félig megtöltjük vízzel, megsózzuk, zöldfűszerekkel ízesítjük. Felforraljuk, majd megpároljuk benne a karfiolt és a brokkolit, félretesszü
Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A rákokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg naran
Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A rákokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg naran
A húst, a zöldfűszereket, a babérlevet és a chilit egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, és főzni kezdjük. A főzési idő felénél beletesszük a felkock
Főzzük meg sós vízben, egy kis olajjal a pennét. Tegyük előmelegített tálba. Kagylókat szórjuk meg tengeri sóval, fűszerezzük liszttel, sóval, borssal, és
Ugrás a lap tetejére >>