Átöblítjük és megtisztítjuk a kagylókat. A fésűkagylót 1-2 percig pároljuk a borban, majd hozzákeverjük a kagylókat és addig főzzük, amíg kinyílnak. Ez
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
A mártás hozzávalóit összekeverjük, és félretesszük. A fűszereket, a lisztet, a sütőport összekeverjük, és a felét egy másik tálba áttesszük. A másod
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekré
A sütőt előmelegítjük. a mogyoróvajat, a kókusztejet, a barna cukrot, a currykrémet, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. A rákokat beleforgatjuk. A
Egy serpenyőbe tesszük a kókusztejet, a limeszeleteket, a lemongrass-ot és a limelevelet, majd hozzáadjuk a garnélát, sózzuk, és puhára főzzük. Amint elkész
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekré
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Ugrás a lap tetejére >>