Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 149 kcal/620 kj adagonként
A mogyoróhagymát pucoljuk meg, majd karikázzuk fel. A szárzellert mossuk meg, majd vág
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: kb 770 kcal/3234 kj adagonként
A kagylókat nagyon alaposan mossuk meg, lehetőleg folyó víz alatt, hogy a homokot
Fogunk egy wok-ot, megmelegítjük benne az olajat, majd beletesszük a felaprózott hagymát, a pasztát és a kagylókat. Az egészet felforraljuk, majd még néhány p
Az alaposan megtisztított kagylókat engedjük fel egy liter vízzel és forraljuk fel. Közben adjunk hozzá néhány karika répát és egy kis petrezselymet. Ízesít
A szalonnát, a vajat, a fokhagymát és a szárított fűszereket nagy serpenyőben, nagy lángon megfuttatjuk, nem engedjük megbarnulni. A kagylókat lecsöpögtetjük
A szalonnát, a vajat, a fokhagymát és a szárított fűszereket nagy serpenyőben, nagy lángon megfuttatjuk, nem engedjük megbarnulni. A kagylókat lecsöpögtetjük
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a kagylót. Kb. 5 percig főzzük így lefedve, majd a kagylókat félretesszük, a rosszakat kidobju
A hagymát felaprítjuk, majd összeforgatjuk a felkarikázott burgonyával, és egy tűzálló tálba tesszük. A kagylót leszűrjük, a levéhez hozzáadjuk a tejfölt
Ugrás a lap tetejére >>