A homárt elfelezzük, kiszedjük, majd felkockázzuk a húsát. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk a liszttel, majd felöntjük a tejjel. Amikor be
A kagylókat feltesszük főni egy edényben 3 evőkanál vízzel. Mikor már mind kinyíltak, kivesszük őket, felső héjukat eltávolítjuk, majd egy tálra rendezzü
A kagylókat feltesszük főni egy edényben 3 evőkanál vízzel. Mikor már mind kinyíltak, kivesszük őket, felső héjukat eltávolítjuk, majd egy tálra rendezzü
A kagylókat feltesszük főni egy edényben 3 evőkanál vízzel. Mikor már mind kinyíltak, kivesszük őket, felső héjukat eltávolítjuk, majd egy tálra rendezzü
A kagylókat feltesszük főni egy edényben 3 evőkanál vízzel. Mikor már mind kinyíltak, kivesszük őket, felső héjukat eltávolítjuk, majd egy tálra rendezzü
A kagylókat feltesszük főni egy edényben 3 evőkanál vízzel. Mikor már mind kinyíltak, kivesszük őket, felső héjukat eltávolítjuk, majd egy tálra rendezzü
A mexikói zöld paradicsomot, a finomra vágott újhagymát, a jalapenót a zöldcitrom levével összekeverjük és ízlés szerint megsózzuk. A grillsütőt előmeleg
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 788 kcal/3311 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg alaposan, majd miután megszáradt vágjuk fel karikákra. A m
Ugrás a lap tetejére >>