Egy lábosba tesszük az articsókát, felöntjük a borral, olajjal, levessel, beletesszük az összepréselt fokhagymát, sót, borsot. Így kb. egy órára sütőbe te
Szeljük ketté az avokádókat, magozzuk ki és öntözzük meg citromlével.
Szűrjük le a garnélát, a citromot pedig kockázzuk fel.
Dolgozzunk össze 5 evőkaná
A főtt tojásokat pucoljuk meg, majd vágjuk félbe. A tojássárgákat vegyük ki, és tegyük egy tálba. Ezt keverjük el a tejföllel, a garnélákkal és a fűszere
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 542 kcal/2287 kj adagonként
A pasztinákot, a sárgarépát és a szárzellert mossuk meg, majd kockázzuk fel. Hasonl
Keverjük össze a szójaszószt, a cukrot, a mirint és 1 evőkanál olajat. Adjuk hozzá a rákot, majd 10 percig hagyjuk állni. Vegyük ki és csöpögtessük le. Mel
Egy tálban összekeverjük az egyik narancs levét a másik felkockázott húsával, a paradicsommal, a fokhagymával, az cettel és 3 ek. olajjal. Sózzuk, borsozzuk, m
A mártáshoz hevítsük fel az olajat, kevergetve 30-60 másodpercig pirítsuk benne a fokhagymát és a gyömbért. Tegyük bele a többi hozzávalót, és kevergetve m
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a chiliport, az oregánót, az összepréselt fokhagymát, a reszelt narancs,- és limehéjat, valamint a gyümölcsleveket.
Ugrás a lap tetejére >>