A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beleöntjük a brandyt, és egy gyufával meggyújtjuk. ' percig hagyjuk égni, majd letakarjuk, amíg a láng kialszik. Majd bele
Egy tűzálló tálban a makarónit a homárhússal összekeverünk. A vajat megolvasztjuk, a lisztet megpezsgetjük rajta és 3 percig pirítjuk. A tejszínt apránként
A felaprított, párolt homárt, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogács
Fél liter vizet kezdjünk el forralni és tegyük bele az összevágott vöröshagymát, egy mogyoróhagymát, a felkarikázott répát és egy fűszercsokrot. Öntsük
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 547 kcal/2300 kj adagonként
A két dinnye húsát karalábévájóval szedjük ki a héjukból, hogy kis g
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
A homár húsát felkockázzuk, majd elkeverjük a feldarabolt zellerrel, majonézzel, tejföllel. Sózzuk, borsozzuk, majd egy órára hűtőbe tesszük. A kolbászokat
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sambal o
Ugrás a lap tetejére >>