A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 184 kcal/773 kj adagonként
A fokhagymát mosás után aprózzuk fel. A petrezselyemmel hasonlóan járjunk el, majd
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Egy nagy faz
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Az olívaolajat, a zöldcitrom levét, a koriandert, a gyömbért összekeverjük, és fűszerezzük. Fazékban s
A grillsütőben közepesen forró tüzet készítünk. Egy nagy fazékban sós vizet forralunk, és a rákokat beledobjuk, és addig főzzük, míg pirosak lesznek. Kiem
A homárhúst feldaraboljuk, a sherryvel és a brandyvel összekeverjük. Felmelegítjük a homárlevest, a pácolt homárhúst belekeverjük és forrón tálaljuk.
A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, közben a tés
Ugrás a lap tetejére >>