A salsa hozzávalóit összekeverjük, fűszerezzük, és tálalásig állni hagyjuk. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik o
A főtt, forró orzót a parajjal, a paradicsommal és a fetával összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, m
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A kagylókat olajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és egy alumí
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a
A bisztróvajhoz a hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálalhatjuk.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala me
A kerti grillen parázs készítünk. Alufóliából csomagokat készítünk, amibe nagy marék faforgácsot teszünk, bezárjuk és néhány lyukat szúrunk beléjük. A
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a
A grillen a tüzet parázsra égetjük. A rákokat olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a nyársa húzzuk. A száraz faforgácsot a parázsra dobjuk. A nyár
Ugrás a lap tetejére >>