» 45 dkg óriás garnélarák, kizsigerelve, páncéljukban, » fejük épen, leöblítve és megszárítva » koktélmártás: » 2,2 dl paradicsomketchup » reszelt torma,ízlés szerint » friss citromlé,ízlés szerint » kész csípős mártás, ízlés szerint
A kerti grillen parázs készítünk. Alufóliából csomagokat készítünk, amibe nagy marék faforgácsot teszünk, bezárjuk és néhány lyukat szúrunk beléjük. A parázs közelébe tesszük. A garnélarákokat egy alufóliatálcára rakjuk, olívaolajjal megkenjük, és a parázsra tesszük. 30 percig füstöljük, amíg rózsaszínek lesznek, majd elkészítjük a koktélt.
A mártás hozzávalóit egy tálban összekeverjük, letakarjuk és hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a salátaleveleket a tányérokra tesszük, a garnélarákokat rátesszük és mártással meglocsoljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom