A homáralapléhez hozzáadjuk a vörösbort, sót, egész borsot, felforraljuk, majd megfőzzük benne a rákot (kb. 10 perc). Leszűrjük és félretesszük. A megtiszt
A tejszínt és a tojást gőz felett habosra keverjük, majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, sózzuk, borsozzuk, a citrommal ízesítjük. A kagylókat eloszlatjuk a
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolaja
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós kekssz
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A kagylókat rétegben a deszkára fektetjük. A vajat a rákok
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A kagylókat az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vajat a rákokra
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A rákokat az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük, m
Ugrás a lap tetejére >>