Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tészt
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vinaigrette hozz
Egy tálban összekeverjük a szószokat és mézet, majd félretesszük. Az osztrigákat a felcsíkozott szalonnába tekerjük, majd felhúzzuk őket a nyársakra. Így
A mártás hozzávalóit összekeverjük, a rákokat ezzel a mártással megkenjük, és s grillsütőben megsütjük. Uborkakarikákkal díszítve, a maradék mártássa
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyö
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyö
Az endívai saláta leveleit vajon megfonnyasztjuk, majd a turmixba tesszük. Hozzáadjuk a kagyló levét, a tejszínt és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, majd az eg
Vajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, a sárgarépát, a zellert. Amikor langyosra hűlt belekeverjük a tejszínt, és félretesszük. A száraz fehérborban addi
Ugrás a lap tetejére >>