Fogunk egy tálat, beleöntjük a bort, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felkarikázott hagymát és a felaprózott zellert. Ebbe tesszük bele a kagyló
Egy lábosba öntjük a bort, majd beletesszük az összepréselt fokhagymákat és a kagylókat. Így addig főzzük, amíg a kagylók kinyílnak, majd a felső héjukat
Egy turmixba tesszük a kétszersültet, a pisztáciát, a petrezselymet és a bazsalikomot, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután olajban és borban megpirítjuk a
A szalonnát, a vajat, a hagymát, a fokhagymát és a szárított fűszereket egy serpenyőben megfuttatjuk. beletesszük a lisztet és a tejszínt, és pároljuk. A kag
Garnélákat és a rákot tisztítsuk meg. Süllőt vágjuk csíkokra. Olvassuk meg a vajat, és dinszteljük meg benne a halat és a tenger gyümölcseit.
Ízesítsük
A kagylókat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük. A kag
A felaprított fokhagymát olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a mustárt, és felöntjük a borral. Ezután beletesszük a kagylókat, és addig főzzük őket, a
A rákokat felolvasztjuk, a vajat és az olajat felmelegítjük, és megfuttatjuk rajta a finomra vágott zöldségeket. Közepes lángon 10 percig fonnyasztjuk. Hozzáad
Ugrás a lap tetejére >>