Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A mártást a rák
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A satay mártássa
A kagylót megmossuk, és sós vízben elkezdjük főzni. Hozzáadjuk a babérlevelet, ráöntjük a bort, és lefedve főzzük. Amikor a kagylók kinyíltak, eltávolít
2 evőkanál édes csilimártást keverjünk össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekr
A vajat jól dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel.
A megmosott és lecsöpögtetett rákokat az olívaolajon egy nagy lábasban ne
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A rákalaplevet beletesszük, felforraljuk, és a ramen tésztát is hozzáadjuk. Le
a homárhúst felolvasztjuk és felaprítjuk, majd sherryvel és brandyvel összekeverjük, és félretesszük. Egy lábosban a kész Alfredo-mártást felmelegítjük,
A levesporból a dobozán látható leírás szerint burgonyalevest főzünk, és a csirkehúsleves helyett fele-fele arányban száraz fehérbort és tejszínt öntünk.
Ugrás a lap tetejére >>