Rombuszhal póréhagymaszósszal - Spanyolország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 db rombuszhal szelet » 90 g vaj » 1 újhagyma » 1 pohárnyi halalaplé » 4 póréhagyma » burgonyakeményítő » só » bors » 1 pohár pezsgő » olaj » apróra vágott petrezselyem
A halszeleteket megtisztítjuk, bedörzsöljük sóval és olajon jól átsütjük mindkét oldalát, a végén petrezselyemmel meghintjük.
A felvágott póréhagymát és újhagymát kevés olajon sütni kezdjük, ezután hozzákeverjük a pezsgőt. Pár perc múlva felöntjük a halalaplével, beletesszük a keményítőt és sóval ízesítjük. Ha jól összeállt pihenni hagyjuk és tálaláskor a halak mellé kanalazzuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom