A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 239 kcal/1004 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és vágjuk le róla zöld részét. Ez utóbbit aprózzuk fe
Először is pároljuk meg a rizst. A rákokat tisztítsuk meg és jól mossuk át.
A gombát öntsük fel vízzel, hagyjuk benne 1-2 órára, majd lobogó vízben páro
A sütőt 175 fokra melegítjük. A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, majd egy 3,5 l-es üvegtálba helyezzük a garnélarákkal és az articsókaszívvel. A vajat,
A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, beletesszük a garnélákat és aqz articsókaszíveket. A vajat, ami maradt megolvasztjuk, és a lisztet megpezsgetjük rajta,
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát, az Alfredo-mártást egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pir
Egy tűzálló tálban a makarónit a garnélákkal összekeverünk. A vajat megolvasztjuk, a lisztet megpezsgetjük rajta és 3 percig pirítjuk. A tejszínt apránként
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A tésztával egy 23 cm-es piteformát kibélelünk, villával megszurkáljuk, és 5 percig sütjük. Ezután a sütőt 170 fokra mé
Ugrás a lap tetejére >>