» fél fej lilakáposzta, torzsája kivágva, levelei » vékonyra szeletelve » 2 evőkanál fehérborecet » só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » 2 érett avokádó, meghámozva és kimagozva » 1 dl tejföl » 2 evőkanál friss citromlé » 6 grillezett garnélarák » olaj » meleg lisztes tortilla, a tálaláshoz » aprított friss koriander, a díszítéshez
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grillen forró tüzet készítünk. A rákokat olajjal megkenjük, majd fűszerezzük, és megsütjük. A tálalásnál a rákokat a meleg tortillára kanalazzuk. Káposztasalátával és avokádókrémmel tálaljuk, korianderrel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom