A turmixgépbe tesszük a mentát, a mandulát, a fokhagymát, a limelevet és az olajat, majd az egészet összeturmixoljuk. A homárt serpenyőbe tesszük, ráöntjük
Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 476 kcal/1997 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 250 fokra, légkeverés esetén 230 fok is elegendő. A homár
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
A homárfarkakat forró vízben 3 percig főzzük. A zöldcitrom és narancs levével, a köménnyel, sóval és borssal fűszerezzük. Összekeverjük és 15 percig hűt
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beleöntjük a brandyt, és egy gyufával meggyújtjuk. ' percig hagyjuk égni, majd letakarjuk, amíg a láng kialszik. Majd bele
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A tésztával egy 23 cm-es piteformát kibélelünk, villával megszurkáljuk, és 5 percig sütjük. Ezután a sütőt 170 fokra mé
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beleöntjük a brandyt, és egy gyufával meggyújtjuk. ' percig hagyjuk égni, majd letakarjuk, amíg a láng kialszik. Majd bele
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beleöntjük a brandyt, és egy gyufával meggyújtjuk. ' percig hagyjuk égni, majd letakarjuk, amíg a láng kialszik. Majd bele
Ugrás a lap tetejére >>