» 4 friss vagy mélyhűtött homátfarok » 1 dl friss zöldcitromlé » 2 evőkanál friss narancslé » 1 kiskanál őrölt kömény » só és őrölt fehér bors » 10 dkg felaprított mangó » 5 dkg frissen reszelt jicama vagy más karalábé » reszelve » 5 dkg frissen aprított koriander » 1 megsütött, felaprított poblano csilipaprika
A homárfarkakat forró vízben 3 percig főzzük. A zöldcitrom és narancs levével, a köménnyel, sóval és borssal fűszerezzük. Összekeverjük és 15 percig hűtőszekrénybe tesszük. majd kicsomagoljuk és a mangóval,a jicammával, a csilipaprikával és a korianderrel is összeforgatjuk. Újabb 15 percig hűtjük és lehűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom