Először is elkészítünk egy besamel mártást, amihez pluszba kevés bort adunk. Közben a megtisztított kagylókat megsózzuk, és olajban készre sütjük. A kagyl
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát kiszedjük, feldaraboljuk. A páncélt a hagymával, a zellerrel, a sárgarépával, a babérlevéllel és a vajjal
Fogunk egy lábost, beleöntjük a bort és a vizet, majd ha felforrt, beletesszük a felaprózott hagymát és a felszeletelt répákat. Sózzuk, borsozzuk, majd kb. 3 p
Fogunk egy lábost, felforraljuk benne a vizet és a bort, majd beletesszük a faldarabolt hagymát, répát és petrezselymet, valamint sózzuk, borsozzuk. Néhány perc
A serpenyőben felhevített olajban addig sütjük a homárok ollóit és farkait, amíg azok pirosak lesznek, és leválik a páncéljuk. Egy másik serpenyőben a megol
A banánt felszeleteljük, majd meglocsoljuk a citromlével, és hozzákeverjük a curryport és a főtt rizst. A homárt megpirítjuk, majd beletesszük a koktélrákot
A lisztet vajon megpirítjuk, majd felöntjük a tejjel és a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a babérlevéllel és a fokhagymával megtűzdelt hagymát. Így k
A majonézhez a hozzávalókat összekeverjük és, hogy még zamatosabb legyen, turbolyát adunk hozzá, összeaprítva. A vöröshagymát, a zellert, és a sárgarépá
Ugrás a lap tetejére >>