A
lisztet
vajon megpirítjuk, majd felöntjük a
tejjel és a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a
babérlevéllel és a
fokhagymával megtűzdelt
hagymát. Így kb. negyed órát főzzük, majd leszűrjük, és elkeverjük benne a
sajtot, a
tejszínt és a
tojássárgájákat. A kókuszt elfelezzük,
tejét kiöntjük. A
köményt és a répát felszeleteljük, majd
vajon megfonnyasztjuk, és hozzáadjuk a
tárkonyt, a garnélát és a homárt. Néhány perc után felöntjük a vermuttal, majd 3 perc után kivesszük a zöldségeket, a rákot és a homárt. A főzőlevet besűrűsítjük, majd összekeverjük a mártással. A homárt, a rákot és a zöldségeket eloszlatjuk a kókusz két felében, majd meglocsoljuk őket a
sajtos mártással. Végül megszórjuk őket a
sajttal, sütőbe tesszük néhány percre, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>