Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 149 kcal/620 kj adagonként
A
mogyoróhagymát pucoljuk meg, majd karikázzuk fel. A szár
zellert mossuk meg, majd vágjuk fel 4-5 centiméteres szeletekre. A kagylókat mossuk meg alaposan, és hagyjuk őket megszáradni.
A halalaplevet öntsük egy lábasba, és adjuk hozzá a kagylókat, majd hagyjuk felforrni, és főzzük benne fél órán át
Az olajat öntsük egy wokba, és forrósítsuk fel, majd adjuk hozzá a
mogyoróhagymát, a
zellert és a
gyömbért is, és kevergessük benne 3-4 percig. Végül adjuk hozzá az osztrigaszószt, a
rizsbort és a kagylót a főzőlével együtt, és hagyjuk felforrni. Sóval ízesítsük és tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>