Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett k
Mielőtt a zöldségeket megpirítjuk, a csirkecombokat olívaolajon barnára sütjük, majd kiemeljük. A riszt megfőzzük, a combokat beletesszük. Elkészítjük a pa
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérleve
A rákokat és a homárt 200 fokon 10 percig pirítjuk. Majd a páncélokat egy lábosba tesszük, vízzel felöntjük, és lassú tűzön 20 percig főzzük, és a habot
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paprikát, és így 5 percig pirítjuk. Ekkor belekeverjük a koriandert, az alaplevet és a narancslevet, majd fo
Egy párolóedénybe vizet teszünk, sózzuk, borsozzuk, babérlevelet teszünk bele, és felöntjük borral. Felforraljuk, és a gőzben 8 percig pároljuk a garnéláka
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, az összepréselt fokhagymát, a fűszerkeveréket és a sót. Ezután felönt
Serpenyőben felhevítem az olajat, beleszórom a tintahal karikákat és erős tüzön 2-3 percig pirítom. Ha már levet engedett, lejjebb veszem a lángot és beleszó
Ugrás a lap tetejére >>