A tejebe tesszük a fokhagymagerezdeket egy kivételével, majd az egészet felforraljuk, és ha kihűlt összeturmixoljuk a petrezselyemmel, olajjal, sóval és borssal.
A rákokat megtisztítjuk, megfőzzük és lecsöpögtetjük
Az olívaolajon 2-3 percig süssük a rizst. Ezután keverjük hozzá a paradicsomot a levével, a vizet és
A mandulát turmixgépben finomra daráljuk. A kenyérmorzsát, a paprikát, a petrezselymet, a fokhagymát, a szárított paprikát, a sót, a borsot beletesszük, és s
Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a sáfrányt beleszórjuk, és felforraljuk. A
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolaja
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolaja
A kagylót megtisztítjuk. Egy nagy serpenyőben fél evőkanál olajon megpároljuk az egyik apróra vágott mogyoróhagymát és a zúzott fokhagyma felét, hozzáadjuk
Megtisztítjuk, megmossuk a rákokat, majd sütni kezdjük az olívaolajon egy 10 percig. Ezután 2,5 deci vízzel felöntjük és 5 percig pároljuk. Közben beledolgozz
Ugrás a lap tetejére >>