Főzzük meg a kagylókat borral és a hagyma felével, míg a kagylók ki nem nyílnak.
Főzőlevet tegyük félre. A kagylók héját szedjük le. Főzőlevet forralj
Vágjuk karikára a répát és a hagymát. Engedjük fel bőven vízzel és tegyük bele a rákot is. Locsoljuk rá a bort és ízesítsük a fűszercsokorral, sóval, v
A felkarikázott újhagymát a vajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a tárkonyt, és hozzáadjuk az elfelezett kagylókat. Így kb. 5-7 perc alatt áttetszővé főzzük
A zöldségeket olvasszuk ki és szűrjük le, a garnélát pedig tisztítsuk meg.
Főzzük a levest egy percig, majd keverjük hozzá a rákot 3 percig, ezután pedig a
Sós, hideg vízben megmossuk a kagylókat. A hagymát meghámozzuk, és a petrezselyemmel apróra vágjuk. A kagylókat fazékba tesszük, és kevés vízzel felöntjük
A feldarabolt garnélákat és tintahalat meglocsoljuk a citromlével, negyed órát állni hagyjuk. Egy tálban tésztát csinálunk a lisztből, a tojásból, a sörbő
A kínai kelt mossuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A rákot, a tintahalat, a kagylót és a tőkehalat szűrjük le, majd tegyük tálba, és adjuk hozzá a kínai
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a l
Ugrás a lap tetejére >>