Kérjük meg a halárust, a homárok farkát vágja le, de ne nyissa ki pillangó alakúra. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megkenünk egy tepsit 2 evőkanál olaj
Főzzük meg keményre a vermicellit. Keverjük össze a vajjal.
Olajban dinszteljük meg a hagymát. Tegyük bele a fokhagymát, és dinszteljük tovább.
Kagyló fel
Az alaplébe tesszük a gyömbért, a szegfűszeget, az ánizst, a fahéjat, a borsot és a halszószt, felforraljuk, majd lefedve még egy órát főzzük. Ezután az eg
A rákokat, az újhagymát, a koriandert és a mentát turmixgépbe tesszük, és szójaszósszal ízesítve finomra aprítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A keveréket e
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy t
A felaprózott hagymát az olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a borsót, és felöntjük a borsólevessel. A sóval, paprikával ízesítjük, és kb. 20 percig f
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a l
Ugrás a lap tetejére >>