» olívaolaj, a sütéshez » 10 dkg sima liszt » 1 kiskanál só » 1 kiskanál őrölt fehér bors » 4 nagy tojás, felverve » 6 megtisztított bébiarticsóka » 45 dkg megtisztított spárga » 45 dkg nyers, nagy garnélarák megtisztítva, farokkal együtt » 45 dkg tintahal, fej nélkül, leöblítve, a este » gyűrűkre vágva » salsa verde és citromgerezdek, a tálaláshoz
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit először a lisztbe, majd a tojásba forgatjuk. A zöldségeket ugyanígy. Amikor az olaj forró, először a zöldségeket, majd a tenger gyümölcseit aranybarnára sütjük. Lecsepegtetjük és salsával és citromgerezdekkel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom