A halat, a rákot és a kagylót megtisztítjuk, felesleges részeit eltávolítjuk, majd a halat a sáfrányos golgotalébe pácoljuk egy órára. A lisztet elkeverjük
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát felaprítjuk. A paradicsomokat meghámozzuk és kettévágjuk, kimagozzuk és a húsát apróra vágjuk.
Az olívao
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Forraljunk sós vizet. Szórjuk bele a rizst, és főzzük puhára 10-15 perc alatt. Melegítsük elő a grillt. Keverjünk össze 2 evőkanál olajat, a citromhéjat és
A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolaja
Keverjük össze a salátaöntet hozzávalóit. A paradicsomot keresztben szeleteljük fel, majd tegyük kínálótálra. Keverjük össze az olívabogyót, a zellert, é
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A homárt, a zöldségeket, a sajtot egy 23 cm-es, kivajazott tepsibe tesszük. A tojást, a tejszínt, a sót és a borsot összekev
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A tésztával egy 23 cm-es piteformát kibélelünk, villával megszurkáljuk, és 5 percig sütjük. Ezután a sütőt 170 fokra mé
Ugrás a lap tetejére >>