A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát felaprítjuk. A paradicsomokat meghámozzuk és kettévágjuk, kimagozzuk és a húsát apróra vágjuk.
Az olívaolajt felforrósítjuk, a hagymát megdinszteljük. Rádobjuk a kagylót, a rákokat és a tintahalkarikákat, és még egy kicsit pároljuk. Felöntjük a borral és a hal- vagy kagylólével. Belenyomjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét, a pirospaprikát és a cayenne-borsot.
Jól összekeverjük, és letakarva 15 percig főzzük, néha megkevergetjük.
A petrezselymet felaprítjuk, 1 ek.-al a tenger gyümölcseihez szórunk, elkeverjük és 5 percig főzzük. Kenyérszeletekre tesszük, és petrezselyemmel megszórjuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom