A sütőt előmelegítjük. a mogyoróvajat, a joghurtot, a barna cukrot, a szójaszószt, az olajat, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. A rákokat belefor
A sütőt előmelegítjük. a mogyoróvajat, a joghurtot, a barna cukrot, a szójaszószt, az olajat, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. a rákokat, és a
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és s fokhagymát összekeverjük. A rákokat, az ecetet,az avokádot és a chipotle-t egy tálban összeforgatjuk.
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy t
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy t
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy t
Egy salátástálban összekeverjük az összetépkedett salátákat a felkockázott paradicsommal, a petrezselyemmel, az olívaolajjal és a borecettel. Ezután a rákok
Egy tepsibe tesszük a felszeletelt almákat és a felkarikázott tintahalat, majd meglocsoljuk az almalével, és kb. egy órát sütjük. Ezután leszűrjük, bepaníro
Ugrás a lap tetejére >>