Thai garnélás-csirkés lepény receptHány személyre: Főételként 4, előételként 8 személyre
» 6 evőkanál natúr
mogyoróvaj» 10 dkg natúr
joghurt» 2 kiskanál barna
cukor» 1,5 kiskanál
szójaszósz
» 1 kiskanál pirítottszezám-olaj
» 1 kiskanál csípős csiliolaj
» 2 evőkanál ízesítés nélküli
rizsbor
ecet» 2 gerezd
fokhagyma, zúzva
» 15 dkg főtt, közepes garnélarák, megtisztítva és
» kizsigerelve
» 15 dkg kicsontozott, bőr nélküli, 5 cm-es darabokra vágott
»
csirkemell» 1 elősütött pizzalap
» 10 dkg piros húsú kaliforniai
paprika, finomra aprítva
» 10 dkg új
hagyma, finomra aprítva
» 5 dkg finomra aprított
koriander, a díszítéshez