A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A rákokat egy-egy parajlevéllel körbetekerjük, és a nyársakra tűzzük. Olívaolajjal megkenjük, sózzuk
Tűzhelyre állítható füstölőt használunk. A faforgácsot a füstölő aljának s közepére tesszük. A rákokat egy-egy parajlevéllel körbe tekerjük, felfűzz
A tésztát megfőzzük, közben a rákfarkokat megtisztítjuk. A paradicsom héját eltávolítjuk, majd felkockázzuk, sózzuk, olajat csepegtetünk rá. A rákfarkakra
A pác hozzávalóit egy zacskóban összekeverjük, a felét félretesszük. A polipot a zacskóba tesszük, lezárjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük. Másnap a süt
A pác hozzávalóit egy zacskóban összekeverjük, a felét félretesszük. A bébiszépiát a zacskóba tesszük, lezárjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük. Másnap
A pác hozzávalóit egy zacskóban összekeverjük, a felét félretesszük. A bébitintahalat a zacskóba tesszük, lezárjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük. Másnap
A sütőt előmelegítjük. Egy sütőlapra 8 tiszta kagylóhéjat állítunk. A fokhagymát, a citromlevet, a petrezselymet, az olívaolajat és a vajat összekeverjük.
A narancsolaj hozzávalóit egy lábosban, közepes lángon 10 percig melegítjük. A tűzről lehúzzuk, és 30 percig hagyjuk állni, majd leszűrjük, és félretessz
Ugrás a lap tetejére >>