A rákot felengedjük, farkát letörjük, felnyitjuk, és kivesszük a bélhúrt. A vajon megpirítjuk az apró kockákra vágott mogyoróhagymát a rák testével és h
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérleve
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd hozzáadjuk a
A hagymát, a gyömbért, a chilit és a citromfüvet az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd hoz
A rákokat egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, jól összekeverjük, hogy mindenütt bevonja. A rákokat egy tepsibe helyezzük, fűszerezzük, sütőben
A zöldborsót 3 perc alatt puhára főzzük sós vízben, és a turmixgépben a vajjal, sóval és borssal összekeverjük. A kagylókat olívaolajjal megkenjük, fűsze
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt állítunk rá, és hagyjuk átforrósodni. A sült paprikát, a vajat turmixgépben pépesítjük, és
A grillen forró tüzet készítünk. Egy öntöttvas serpenyőt ráhelyezünk és hagyjuk átforrósodni. A rákokat olajjal megkenjük, és a forró serpenyőben mindk
Ugrás a lap tetejére >>