A majonézt dolgozzuk össze a kapribogyóval és a főtt tojás sárgájával. Fűszerezzük a felaprított metélőhagymával, turbolyával és tárkonnyal.
A megtiszt
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután beleön
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat, a póréhagymát egy sütőtálba tesszük, megkeverjük, és előmelegített sütőben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
A sonkát vékonyra szeleteltjük, vajon párolni kezdjük, majd hozzákeverjük a lereszelt zöldségeket, a borsot és a lisztet. Eközben a rákot lábosba tesszük, s
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk, a chorizót megfuttatjuk, és a serpenyőből kiemeljük. A hagymást, a paprikát, a fok
Hosszában vágjuk félbe a tintahal törzsét. Vágjuk negyedekre, majd éles késsel metsszük be a húsát. Az egész borsot törjük finomra. Keverjük össze a borso
Egy edénybe vizet teszünk, és beleöntjük a sört is. A babot puhára főzzük, azután a rákokat, a kukoricát és a kolbászt tesszük bele. Lefedjük, és addig p
Ugrás a lap tetejére >>