A sütőt 175 fokra melegítjük. A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, majd egy 3,5 l-es üvegtálba helyezzük a rákkal és az articsókaszívvel. A vajat, ami mara
A garnélarákot és a tengeri rákhúst sherryvel és brandyvel összekeverjük és félretesszük. Egy lábosban a kész Alfredo-mártást megmelegítjük, és a garné
Egy nagy lábosban a sós vizet felforraljuk, a rákokat beletesszük. Lefedve 6-8 percig főzzük. Ellenőrizzük ,ne főzzük túl. Kiemelés után nagyon hideg vízbe
Egy fazékban sós vizet forralunk. A homárokat lefedve 8 percig főzzük. A zöldbabot és a kukoricát beletesszük, majd lefedve újabb 4-5 percig főzzük. A fazék
A tésztát sós vízben puhára főzzük, majd a megolvasztott vajba forgatjuk. 4 deka vajon megpirítjuk az összepréselt fokhagyma kétharmadát, majd beleszórjuk a
Kinyílt vénuszkagylókat válogassuk ki. Pirítsuk meg olajban a fokhagymát, és a kagylót addig, míg az összes kagyló olajos nem lesz. Tegyük bele a tenger gyüm
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sültcsi
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sültcsi
Ugrás a lap tetejére >>