» koriander » 12 nagy fésűkagyló » 1 evőkanál olívaolaj » só » 2 kiskanál felaprított, friss menta » 1 lime leve és reszelt héja » 1 piros csilipaprika (kimagozva és apróra vágva)
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a lime levét és héját, a mentát és a sót. Ezzel a lével öntsük le az edényben elrendezett kagylókat, kissé keverjük össze, majd egy serpenyőbe átöntve az egészet kezdjük el sütni. Nagyjából 1 perc alatt el is készül. Egy tálra rendezve, limelével meglocsolva, korianderrel megszórva kínáljuk vendégeinknek.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom