A hússzeleteket behasítjuk. A májat szeletekre vágjuk,
sóval,
borssal ízesítjük, majd
lisztbe hempergetjük.
vajat hevítünk, és megsütjük benne. Utána a pulykamellebe tesszük, a nyílást bezárjuk.
sóval ízesítjük, majd
lisztbe hempergetjük, és felforrósított olajban félig megsütjük.
A
hagymát felaprítjuk, majd kevés forró olajon megfuttatjuk. Ráhintjük a
paprikát, kevés
vízzel felengedjük, majd rátesszük a töltött húst. A
paradicsomot és a
paprikát feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk,
sózzuk, és lefedve puhára pároljuk. Utána kiszedjük a húst, a levéhez hozzáadjuk a
tejfölt, a
tejszínt és a
lisztet, felfőzzük, majd átpasszírozzuk. A kaprot felaprítjuk, majd forró
vajon megfuttatjuk.
A töltött húst a mártással és a
kaporral tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>