» 1 púpozott evőkanál finom, száraz faforgács » 12 kagylójából kiemelt osztriga, leöblítve és » megszárítva » olívaolaj a megkenéshez
A tűzhelyre állítható füstölőt helyezünk, aminek a közepére beletesszük a faforgácsot. Az elterelő edénnyel lefedjük, és a rácsot rátesszük. Az osztrigát rátesszük a rácsra, és a füstölő ajtaját majdnem teljesen becsukjuk, és közepes-magas lángra tesszük. Amikor az első füstöt meglátjuk, a fedővel teljesen lezárjuk, és az osztrigát 8 percig füstöljük, amíg fényes és opálos nem lesz.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom