A megtisztított zellert, cukkinit és répát daraboljuk fel és sós vízben pároljuk meg, majd szűrjük le.
Az olajat jól dolgozzuk össze a tojássárgájával é
Hámozzuk meg az uborkát csíkosra, vágjuk fel kis darabokra, majd hasábokra. A retket mossuk meg, vágjuk le a szárát és a gyökerét, majd szeleteljük vékonyra.
A megtisztított avokádót kimagozzuk és egyforma szeletekre vágjuk. A kimagozott paradicsomot kis kockákra vágjuk. A majonézt, a sűrített paradicsomot és a kony
Forrázzuk le a paradicsomokat, így könnyen eltávolítjuk a bőrét. A főtt rákhúst szabadítsuk meg a páncéljától, aprítsuk fel, majd tegyük a salátába. Bo
Öntet:
Három kivit hámozzuk meg és vágjuk kockákra, majd pürésítsük 2-3 percig a citromlével. Szűrjük át, adjuk hozzá a joghurtot, a paprikát, sózzuk, b
Veszünk 20 darab középnagyságú rákot.Körömkefével jól megmossuk. A rákok farkát középen kiszakítjuk,ezután forró vízbe dobjuk és 10 percig jól forrni
Első lépésként készítsük el az öntetet: leforrázzuk a paradicsomokat, ezután lehúzzuk a héjukat, kimagozzuk és feldaraboljuk őket. Összekeverjük a tejszí
A spenótot és a salátát jól mossuk meg és csepegtessük le. Ezután a spenótot finomra aprítjuk. A mustárt, az olajat és a tárkonyecetet összekeverjük és vi
Ugrás a lap tetejére >>