» 250 g friss spenót » 400 g tarisznyarák-hús » 150 g csemegekukorica » 2 paradicsom » 1 fej Lolo Rosa » 2 fej lilahagyma » 5 cl tárkonyecet » 1 kávéskanál csípős mustár » 15 cl napraforgóolaj
A spenótot és a salátát jól mossuk meg és csepegtessük le. Ezután a spenótot finomra aprítjuk. A mustárt, az olajat és a tárkonyecetet összekeverjük és vinaigrette öntetet készítünk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A tányérra tesszük a salátát és a spenótot. Ezután rászórjuk a rákhúst, a vékonyra szelt hagymát és a kukoricát. A végén a cikkekre vágott paradicsommal díszítjük és leöntjük az öntettel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom