Vegyítsük össze az ecetet és az olajat, majd sózzuk, borsozzuk. Tegyük a rukkolát egy tálba, majd csöpögtessük rá az öntetet, és keverjük össze. Reszeljü
Fogunk egy tálat, beletesszük a felaprózott hagymát, barackot, epret és aszalt szilvát. Ezután hozzákeverjük a balzsamecetet, a mustárt, a tökmagolajat, a sót
A karfiol rózsáit leszedjük a száráról, majd külön-külön felaprítjuk őket.
A wokot felhevítjük, beleöntünk 1 dl vizet, majd beleszórjuk a szárat. Amik
A tésztát sós vízben pároljuk ropogósra, majd mossuk át és jól szűrjük le.
A paprikákat tegyük néhány percre előmelegített sütőbe, majd egy zacskóba,
Forraljunk sós vizet, és főzzük meg benne a pennét, majd szűrjük le.
Keverjük össze a radicchiót és a fejes salátát. Tegyük hozzá a tésztát, körtét,
A füstölt zúzát pároljuk meg egy kevés kacsazsíron, majd vékonyan szeleteljük fel. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe. Egy salátástálban keverjük össze
A kétféle salátát tegyük egy salátástálba, helyezzük rá a kacsamájat, locsoljuk meg a dióolajjal, és szórjuk meg az aszalt fügével.
Előkészület: 10 pe
A saltát tegyük egy salátástálba. Helyezzük bele a főtt babot és a főtt spárgát, valamint az articsókaszivet. Tegyük rá a libamájat, és szórjuk meg a sza
Ugrás a lap tetejére >>