Forraljunk egy nagy edényben vizet, mártsuk bele az őszibarackokat pár másodpercre, majd hűtsük le és hámozzuk meg őket. Vágjuk közepesen vastag szeletekre. M
Lehúzzuk a paradicsom héját, feldaraboljuk. Ananászt vagy az őszibarackot felszeleteljük, hozzáadjuk a felaprított diót, szőlőszemeket, meglocsoljuk citromlév
Egy tálba a mézet, pár csepp szójaszószt, kevés olívaolajat összekeverünk. Őszibarackot kimagozzuk, cikkekre vágjuk, és hozzátesszük a salátához. Az önte
Keverd simára a bort a sáfránnyal, a sütőporral meg a tojásokkal elkevert liszttel. Sózd meg gyöngéden és pihentesd fél órát hűvös helyen.
Vágd kb. 2x2
Első lépésként elkészítjük a salátaöntetet, amely az olaj, ecet, mustár, almalé, a fokhagyma, a fűszerek és a bors összekeverésével történik. Amikor ez
Szórjuk meg a padlizsánt sóval és 1 órát hagyjuk állni, majd vágjuk fel kis kockákra. Az olajat forrósítsuk fel, süssük meg a padlizsánt több részletben,
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát. a padlizsánszeleteket tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg az olajos, fokhagymás keve
A padlizsánt puhára sütjük, lehúzzuk a héját és szétnyomkodjuk. Egy tálba téve elkezdjük kevergetni és kevergetés mellett szépen folyamatosan belecsepegtet
Ugrás a lap tetejére >>