A saláta elkészítését az öntettel kezdjük, amihez a hozzávalókat egy turmix segítségével simára keverjük, majd félretesszük. Egy vastag aljú serpenyőben
A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük, majd állni hagyjuk. Hűtőszekrényben 3 napig eltartható.
Galambbegyet megmossuk és leöntjük az elkészített salátaöntettel. A salátát gazdagíthatjuk frissen főtt és szétnyomott, sózott burgonyával. Felkockázott h
Galambbegyet megmossuk, és hozzákeverjük a durvára reszelt almát és a salátaöntetet. Felkockázott hagymát adhatunk hozzá.
Megmossuk a galambbegysalátát, majd hozzáadjuk a felkockázott narancsot, reszelt almát, és összekeverjük a salátaöntettel. Felkockázott metélőhagymát tehet
A gyümölcsöket hámozzuk meg, csumázzuk ki, és aprítsuk fel. Az almát és a körtét locsoljuk meg citromlével. A maradék citromlevet keverjük össze a narancsl
A főtt burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, a mogyorót pedig durvára összetörjük, és megpirítjuk. A kefirt egy tálba tesszük, belekeverjük a mogyorót, az
Mossuk meg és szedjük szét leveleire a saltát, rendezzük el egy tányéron, majd osszuk el rajta a metéltre vágott jércemellet. Reszeljük le durvára a sajtot, a
Ugrás a lap tetejére >>