A saláta elkészítését az öntettel kezdjük, amihez a hozzávalókat egy turmix segítségével simára keverjük, majd félretesszük. Egy vastag aljú serpenyőben olajat melegítünk és egyszerre nagyjából egy maréknyi tortillát süssünk benne ropogósra, utána vegyük ki az olajból és csepegtessük le.
Egy edényben keverjük össze a salátát, a hagymát, a káposztát, a mangót, a paprikát, a tökmagot, a koriandert és a jicamát, majd az egészet jó alaposan forgassuk meg az öntetben és szükség szerint adjunk hozzá sót, borsot, végül a tortillát is beletesszük és már tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom