Miután a galambbegysalátát és az endíviát megmostuk, a szebb leveleket félretesszük. A kagylókat megmossuk, kettévágjuk, lesózzuk és hidegen pihentetjük. A
A meghámozott hagymát és sárgarépát kockákra vágjuk. A turbolyát, a kakukkfüvet és a babérlevelet egy csomóba kötjük. A tőkehalat egyforma darabokra vágj
A magja mellett vágjuk le a mangó két oldalát, majd vigyázva, hogy a héját ne vágjuk át, cikcakkmintát metszünk a gyümölcs húsába és a héját kifordítva
Első lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, az olajat és a mustárt, majd ízlés szerint fűszerezzük. Minden szelet k
A tojásokat forróvízben úgy 7 percig, majd a zöldbab hozzáadása után további 3 percig főzzük. Ezután kivesszük őket a vízből, a zöldbabot félretesszük,
Ennek az ételnek a legfontosabb előkészülete, hogy a limababot egy tál meleg vízben egy teljes éjszakára beáztatjuk. Másnap a babot hideg vízbe téve kb. 1 ór
A kagylótésztát főzzük meg és mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldbabot, majd így együtt addig főzzük, míg a tészta átfő és a bab puha nem les
A saláta elkészítését a páclé elkészítésével kezdjük, amihez 2 ek. őrölt mustármagot simára keverünk mézzel, malátaecettel, barna cukorral, a melasszal
Ugrás a lap tetejére >>