A tejfölt egy tálba tesszük, majd belkeverjük a krémsajtot, a kefirt, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. A zellerzöldet megmossuk, felaprózzuk, maj
hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Csavarjuk ki a zöldcitromok levét, szűrjük le és adjuk hozzá a sót, a borsot, a gyömbért és a cs
A retket megtisztítjuk, lereszeljük, majd megsózzuk, és állni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben a krumplit meghámozzuk és felkarikázzuk. A tejfölhöz hozzákeverj
A póréhagymákat mossuk meg és főzzük 12-25 percig sós forrásban lévő vízben. Konyharuhában szárítsuk le. A burgonyát főzzük sós vízben, vagy pároljuk
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, az összepréselt fokhagymát, a mustárt, a borsot és a felaprózott petrezselymet. A krumplit meghámozzu
A kukoricát főzzük meg, a szemeket késsel vágjuk le, és tegyük egy tálba. Készítsünk citromos, sós, cukros salátalevet, és öntsük a kukoricára. Locsoljuk
Lisztet világosra pirítjuk az olajon, majd forró vizet keverés mellett habverővel beledolgozzuk. Átforraljuk újra az egészet, és miután a felszínt kevés víz
A kuszkuszt gézben gőz felett 20 percig főzzük, majd egy villával összetörjük, kevés olajat és 12 dkg felkockázott ananászt keverjünk hozzá. A maradék anan
Ugrás a lap tetejére >>