A üvegtésztát és a gombár külön edényben 30 percre langyos vízbe áztatjuk. Felforralunk 2 liter sós vizet. A zöldbabot megmossuk, és darabokra vágjuk. Kis i
A legyalult káposztát egy tálba helyezzük, ezután hozzáadjuk a hosszában felszeletelt kínai kelt. A mogyoróhagymát vékonyra szeleteljük és a felaprított kor
Kínai kelt megtisztítjuk, megmossuk, keresztbe finoman felcsíkozzuk és a salátalébe keverjük. Főtt tojást szeletelünk a tetejére.
Egy tálban összekeverjük az ecetet, az olajat, a mustárt és a ketchupot. A felkockázott hagymát és a felcsíkozott brokkolit egy salátástálba tesszük, majd r
Pucoljuk meg a kivit és a banánt, vágjuk fel karikákra, tegyük kehelybe. Locsoljuk meg a citromlével. Mossuk meg a ribizlit, csepegtessük le, majd tegyük egy edé
Hámozzuk meg a kivit, és vágjuk vékony szeletekre. A narancsot és a grépfrútot is hámozzuk meg, és szedjük gerezdjeire. A citromot vágjuk félbe, facsarjuk ki
A burgonyát mossuk meg, és főzzük le. Hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. A vöröshagymát vágjuk karikára, és a karikákat vágjuk kockára. Tegyük néhá
A paradicsomokat mosd meg, és rakd salátatálba. Egy bögrényi vízzel hígítsd fel a borecetet, ízesítsd cukorral, sóval.
Add hozzá a többi fűszert, öntsd a
Ugrás a lap tetejére >>